Trådlöst internet lika farligt som cigaretter

Lidingöpolitikern Gunilla Dyfverman vill förbjuda trådlöst internet.  Hon jämför med cigaretter, ”det var chict och trevligt när de kom”, men senare visade det sig att de var skadliga.

Själv var jag förstås inte med på den tiden när mayaindianerna började röka tobak, men jag litar på att Gunilla kommer ihåg hur chict det var.

Vad hon helt missar är att trådlöst internet är en inkörsport till tyngre anslutningar.   Kidsen börjar med enkel GPRS-uppkoppling från mobilen, sedan går de vidare till WiFi, när de flyttar hemifrån skaffar de ADSL eller kabelmodem och rätt vad det är sitter de med en permanent fiberanslutning!   Vem vet idag hur farligt det är med ljuset i fibern?

 

Själv lutar jag åt att vi borde förbjuda korkade politiker.  Jag har förstås inget underlag som visar på att just den här politikern är korkad, men jag skulle gissa att den diskussionen förs främst i andra kommuner.

(via Expressen dårå)

 


Publicerat

i

,

av