Spam från Ausland

Det var länge sedan jag fick spam från ett svenskt företag (utöver Truesec-spammen) och jag hade börjat tro att det faktiskt börjat dö ut.  Eller åtminstone att seriösa företag äntligen förstått vilken usel metod det är.

Antingen hade jag bara fel eller också är Ausland inget seriöst företag.  Hursomhelst vill de gärna sälja ”interaktiva golv” till mig.

Precis som andra spammare påpekar de tydligt att det inte är fråga om spam, de påstår sig ha fått min mailadress  ”för att du vid något tillfälle har godkänt att ditt mail används i sådana sammanhang”.

Nej, Ausland, det har jag inte gjort.

Då vi förlitar oss helt på adressleverantörer att du har godkänt och vill ta emot liknande reklam, vill vi be dig om ursäkt om du emellanåt har ångrat ditt beslut” skriver de också.

Emellanåt ångrat??   De rättfärdigar sitt spammande genom att implicera att jag HAR gett mitt godkännande och därefter, emellanåt, ångrat mig.

Wow.  Hur lågt kan en reklambyrå egentligen sjunka?


Publicerat

i

av

Etiketter: