Marcus Murray fortsätter skicka SPAM

För nästan precis ett år sedan skrev jag om hur företaget Truesec skickar spam.  Sedan dess har jag fått många fler.  Idag kom ytterligare ett.  Att jag vid upprepade tillfällen försökt få dem att ta bort min adress från spam-listan har ingen effekt alls.

Vid ett tillfälle fick jag samma svar som tidigare, att det var ett misstag som inte skulle upprepas.

Men ok, om de upprepar sig så gör jag det också.

TrueSec säger sig vara experter på “IT-säkerhet och avancerad infrastruktur”.  Mail är en av de äldsta och viktigaste funktionerna på nätet.  Skulle du lita på en konsult från ett företag som inte kan hantera något så grundläggande som sin egen mailhantering?  Litar du på ett företag som bryter mot svensk lagstiftning?


Publicerat

i

av

Etiketter: